Grad Osijek, Turistička zajednica grada Osijeka, Tržnica d.o.o. Osijek, PU Osječko-baranjska, Run4Fun, Pannonian Challenge, Osječka tvornica ideja i Zagrebačka banka organiziraju tri događaja u isto vrijeme na jednoj lokaciji – 24.8.2019. od 14 do 21h

 

Sunset Run 2019 Osijek – od 19 do 20h / dodjela nagrada 21h / www.sunset.run

 

START: Osijek, kupalište Kopika     VRIJEME: Subota, 24.08.2019. u 19:14    DISCIPLINE: 7 km i 14 km

NAGRADE: Pehari za troje prvoplasiranih u obje discipline u muškoj i ženskoj kategoriji + nagrade sponzora

STARTNINA: Prvih 300 natjecatelja – 100,00 kn, Kad se popuni limit od 300 natjecatelja – 120,00 kn

Limit utrke je 500 trkača.

Utrka je humanitarnog karaktera, a donirana i prikupljena sredstva bit će uplaćena Udruzi za terapijsko, rekreacijsko i sportsko jahanje „MOGU“ iz Osijeka.

 

bikeOS urbani festival – od 18 do 20h / dodjela nagrada 21h / www.bikeos.eu

 

Dinamičan i zabavan projekt na kojem se svi zainteresirani sugrađani (djeca, odrasli i cijele obitelji) mogu besplatno uključiti u „BikeOS OLIMPIJADU“ na kojoj će moći provjeriti svoje biciklističko znanje (Policija), spretnost u vožnji (Pannonian Challenge – Skate Park) te test “jeste li znali” vezan za sadržaje iz područja turizma i turističkih znamenitosti grada na Dravi (TZ Osijek). Za prvih 200 sudionika osigurane su posebne BikeOS majice i prigodne nagrade za najbolje natjecatelje po disciplinama a glavna nagrada za pobjednika BikeOS olimpijade je bicikl.

 

Gumiranje – od 14 do 19h / FB stranica Osječke tvornice ideja

 

Zašto Gumiranje? Zato što će nam dvije gume na biciklu i jedna na vodi pomoći da sjedinimo šumu, rijeku, pješčane plaže i glazbu u jedno! Djelomično podsjeća i na glupiranje, a glupirati se svakako želimo!

OKUPLJANJE: 24. kolovoza 2019, 13:30, Promenada, Osijek. Trajanje: 14:00 – 19:00h.

Sat vremena (7km) laganog bicikliranja i 3 sata plutanja niz rijeku Dravu. Oni koji žele preskočiti bicikliranje – vidimo se u 15h kod Udičarskog doma na Dravi kod Josipovca.

ONLINE prijave na mail osjecka.tvornica.ideja@gmail.com ili FB stranicu Osječke tvornice ideja.

Naknada za sudjelovanje će iznositi 70 kuna (na licu mjesta) i odnosi se na troškove organizacije (OGRANIČENO NA 50 MJESTA!)

 

 

Generalni pokrovitelj događaja je Zagrebačka banka a medijski pokrovitelji su Osječka televizija, Glas Slavonije i Slavonski radio.